Warme courgettesalade

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 theelepel tijm
1 eetlepel olie
10 blaadjes basilicum
citroensap
1-2 courgettes

Bereidingswijze

1. Was de courgettes en verwijder de steelaanzet.
2. Snijd de courgettes in dikke plakken.
3. Verwarm de olie in een koekenpan met een antiaanbaklaag.
4. Roerbak hierin de plakken courgette beetgaar.
5. Voeg de tijm en wat peper toe.
6. Voeg van het vuur af wat citroensap toe en scheur de blaadjes basilicum er boven.

Menusuggestie: Lekker met gegrilde kipfilet en volkoren couscous.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
85 kcal
Vet
5 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
5 gram
Vezels
3 gram
Waarvan suikers
5 gram
Zout
8 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!