| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 115 kcal |
| Vet | 1 gr |
| waarvan verzadigd | 0 gr |
| Koolhydraten | 16 gr |
| waarvan suikers | 13 gr |
| Voedingsvezels | 7 gr |
| Eiwitten | 7 gr |
| Zout | 0.44 gr |
Groenteknabbels

370gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 3 worteltjes |
| 1 stengel bleekselderij |
| 2 eetlepels magere kwark |
| 2 eetlepels tomatenketchup |
| ca. 100 g rettich |
| 1/2 paprika |
| 1/2 bloemkool schoongemaakt (ca. 350 gram) |
| ca. 100 g komkommer |
Bereidingswijze
1. Maak de groenten schoon.
2. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de rest van de groenten in staafjes. Leg de groenten op een plat bord.
3. Maak het dipsausje in een kommetje: met 2 eetlepels kwark en 2 eetlepels ketchup. Roer goed door met een vork en dan lekker dippen. Geniet ervan!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Auberginerolletjes
130gr groenten p.p.

Rettich met sojasaus en sesam
200gr groenten p.p.

Wortel met yoghurt mieriksworteldip
100gr groenten p.p.





