Groenteknabbels

Ga naar:

Boodschappenlijst

3 worteltjes
1 stengel bleekselderij
2 eetlepels magere kwark
2 eetlepels tomatenketchup
ca. 100 g rettich
1/2 paprika
1/2 bloemkool
ca. 100 g komkommer

Bereidingswijze

1. Maak de groenten schoon.
2. Snijd de bloemkool in roosjes. Snijd de rest van de groenten in staafjes. Leg de groenten op een plat bord.
3. Maak het dipsausje in een kommetje: met 2 eetlepels kwark en 2 eetlepels ketchup. Roer goed door met een vork en dan lekker dippen. Geniet ervan! 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
110 kcal
Vet
1 gram
Eiwit
7 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
16 gram
Vezels
7 gram
Waarvan suikers
0 gram
Zout
430 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!