Komkommersalade met munt

Ga naar:

Boodschappenlijst

100 gram kerstomaatjes
6 blaadjes munt
citroensap
1 grote komkommer (ca. 500 gram)
½ eetlepel vissaus

Bereidingswijze

1. Schil de komkommer en halveer hem in de lengte.
2. Schraap met een lepeltje de pitjes eruit. Snijd de helften in smalle boogjes. Was de kerstomaatjes en halveer ze.
3. Was de munt en snijd de blaadjes klein.
4. Meng de tomaatjes, de munt, de vissaus en wat citroensap door de komkommer.

Menusuggestie: Lekker met kruidig gevulde makreel en zilvervliesrijst.

Bron: Voedingscentrum.

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
46 kcal
Vet
1 gram
Eiwit
2 gram
Waarvan verzadigd
0 gram
Koolhydraten
8 gram
Vezels
2 gram
Waarvan suikers
7 gram
Zout
642 mg

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten