Hoofdgerecht
4 pers
20-30
Per Persoon
150 gram groenten
1. Was de cherrytomaten.
2. Snijd de kruiden fijn.
3. Snipper de ui en pers de knoflook.
4. Verwarm de heteluchtoven voor op 200°C.
5. Besprenkel de cherrytomaten met 1 eetlepel olie, versgemalen peper en zet 10-15 minuten in de voorverwarmde heteluchtoven.
6. Kook de volkorenpasta volgens aanwijzing op de verpakking.
7. Doe 1 eetlepel olie in de pan en bak de kruiden kort krokant. Haal eruit en zet even apart.
8. Voeg nog 1 eetlepel olie toe. Fruit de ui en de knoflook in de pan. Bak de kipdijfilet gaar. Voeg de passata toe en verwarm. Voeg vervolgens de room toe en roer door.
9. Doe de pasta in de saus met kip en kruiden.
10. Schep wat van de volkorenpasta op een bord.
11. Schep wat van de geroosterde cherrytomaten erbij.
12. Garneer eventueel met 1 el. geraspte 32+ Grana Padano en eventueel extra basilicum of versgemalen peper.
Bron: Verse Oogst