Tropische vruchtensalsa met rode ui

Ga naar:

Boodschappenlijst

1 kleine rijpe mango
1 rijpe avocado
1/2 limoen
1/2 rode peper
1/2 theelepel kaneel
1/2 rode ui
koriander

Bereidingswijze

1. Pel en snipper de rode ui fijn.
2. Schil de mango. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en doe dit met de ui in een grote kom.
3. Verwijder de pitjes uit de peper en hak de peper fijn. Voeg de peper toe aan de mango.
4. Rasp hele dunne schilletjes van de limoen en pers de limoen verder uit.
5. Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees uit de schil (schil bewaren). Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en schep het limoensap er door.
6. Schep mango, ui, peper, avocado en kaneel voorzichtig door elkaar en vul er de avocadoschillen mee. Of serveer de salsa in een schaaltje. Garneer met de koriander. Geniet ervan! 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
260 kcal
Vet
18 gram
Eiwit
3 gram
Waarvan verzadigd
2 gram
Koolhydraten
19 gram
Vezels
7 gram
Waarvan suikers
16 gram
Zout
10 mg

Meer over de ingrediënten

Ook lekker!