Recepten Vega roerbak van Simone's Kitchen
Vega roerbak van Simone's Kitchen
Per Persoon
375 gram groenten
Boodschappenlijst
400 gr prei in ringen gesneden
250 gr kastanjechampignons in kwartjes
2 teentjes knoflook
1 el olijfolie
1 genipperde ui
1 rode paprika in stukjes
150 gr wortel julienne
2 el coconut aminos
250 ml bouillon met minder zout
3 el amandelpasta
peper
150 gr zilvervliesrijst
Bereidingswijze
Met deze lekkere vega roerbak van Simone's Kitchen zet je in een handomdraai een groenterijke maaltijd voor het hele gezin op tafel.
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Verhit dan de wok met wat olijfolie en bak hierin de ui glazig. Voeg de knoflook, prei, wortel en paprika toe. Doe ongeveer 2/3 van de bouillon erbij en laat het geheel even goed gaar worden. Voeg als laatste de coconut aminos erbij.
- Roer met de rest van de bouillon de amandelpasta los en roer dit op het laatst erdoor of serveer het ernaast.
- Breng op smaak met peper.
- Serveer de roerbakschotel met de zilvervliesrijst.
Dit recept is onderdeel van weekmenu 1.
Let op: dit recept is voor twee volwassenen en twee kinderen. Pas de hoeveelheden iets aan voor vier volwassenen.
Voedingswaarde per persoon