| Soort | Per persoon |
|---|---|
| Energie | 670 kcal |
| Vet | 23 gr |
| waarvan verzadigd | 3 gr |
| Koolhydraten | 93 gr |
| waarvan suikers | 20 gr |
| Voedingsvezels | 18 gr |
| Eiwitten | 21 gr |
| Zout | 0.6 gr |
Vega roerbak van Simone's Kitchen

375gr groenten p.p.
Ingrediënten
| 400 gr prei in ringen gesneden |
| 250 gr kastanjechampignons in kwartjes |
| 2 teentjes knoflook |
| 1 el olijfolie |
| 1 genipperde ui |
| 1 rode paprika in stukjes |
| 150 gr wortel julienne |
| 2 el coconut aminos |
| 250 ml bouillon met minder zout |
| 3 el amandelpasta |
| peper |
| 150 gr zilvervliesrijst |
Bereidingswijze
Met deze lekkere vega roerbak van Simone's Kitchen zet je in een handomdraai een groenterijke maaltijd voor het hele gezin op tafel.
- Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
- Verhit dan de wok met wat olijfolie en bak hierin de ui glazig. Voeg de knoflook, prei, wortel en paprika toe. Doe ongeveer 2/3 van de bouillon erbij en laat het geheel even goed gaar worden. Voeg als laatste de coconut aminos erbij.
- Roer met de rest van de bouillon de amandelpasta los en roer dit op het laatst erdoor of serveer het ernaast.
- Breng op smaak met peper.
- Serveer de roerbakschotel met de zilvervliesrijst.
Dit recept is onderdeel van weekmenu 1.
Let op: dit recept is voor twee volwassenen en twee kinderen. Pas de hoeveelheden iets aan voor vier volwassenen.
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Gewokte paarse spitskool met champignons en kokoskerrie
290gr groenten p.p.

Geroerbakte witlof met granaatappel
250gr groenten p.p. & 75gr fruit p.p.

Geroerbakte spinazie op Oosterse wijze
315gr groenten p.p.




