Pittige tonijn pistolet

Ga naar:

Boodschappenlijst

5 bruine pistolets
125 gram taugé
100 gram bleekselderij
1 ui
130 gram augurken
10 saladebladen
100 gram ham
300 gram tonijnvis in olijfolie
120 gram magere kwark
10 ml citroensap
4 theelepels paprikapoeder

Bereidingswijze

1. Meng de tonijn, kwark, citroensap en de kruiden. Pureer met de staafmixer.
2. Was de bleekselderij en snijd in fijne schijven.
3. Maak de uien schoon. Hak de uien en augurken in kleine stukjes.
4. Meng de selderij, de uien en de augurken met de tonijnpuree.
5. Was de slabladeren en de taugé.
6. Snijd de pistolet doormidden en smeer iedere helft in met de tonijnpuree. Beleg een deel met de ham en sla.
7. Verdeel vervolgens de taugé over de ham en leg de andere broodhelft er bovenop. Eet smakelijk. 

Bron: Evers Specials

 

Print
Delen
Fullscreen

Voedingswaarde per persoon

Energie
395 kcal
Vet
9 gram
Eiwit
9 gram
Waarvan verzadigd
1 gram
Koolhydraten
44 gram
Vezels
6 gram
Waarvan suikers
7 gram
Zout
2 gram

Meer over de ingrediënten

Meer groenten & fruit

Ook lekker!

Meer recepten