| Soort | Per persoon | 
|---|---|
| Energie | 620 kcal | 
| Vet | 19 gr | 
| waarvan verzadigd | 5 gr | 
| Koolhydraten | 80 gr | 
| waarvan suikers | 15 gr | 
| Voedingsvezels | 11 gr | 
| Eiwitten | 27 gr | 
| Zout | 1.15 gr | 
Gado gado

375gr groenten p.p.
Ingrediënten
2 pers
| 100 g bloemkool | 
| 100 g winterwortel | 
| 100 g sperziebonen | 
| 100 g gesneden kool | 
| 1 krop sla (ca. 200 gram) | 
| 1 tomaat | 
| kroepoek | 
| 150 g zilvervliesrijst | 
| 50 g tauge | 
| 60 g kant-en-klare satesaus | 
| 4 hardgekookte eieren | 
Bereidingswijze
1. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
 2. Was alle groenten en laat ze uitlekken.
 3. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Snijd de geschilde winterwortel in plakjes en de sperziebonen in stukjes van circa 3 cm.
 4. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook hierin achtereenvolgens de bloemkool, wortel, sperziebonen en de gesneden (groene) kool circa 3 minuten.
 5. Laat de groenten in een vergiet uitlekken.
 6. Doe de taugé in een zeef en schenk er kokend water over.
 7. Maak intussen pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 8. Bekleed een schaal met blaadjes sla. Leg de gekookte groenten en taugé hierop. Verdeel hier de in plakjes gesneden tomaat en ei over. Schenk de pindasaus erover. Bestrooi met stukjes kroepoek. Serveer de rijst er apart bij. Eet smakelijk!
Link gekopieerd!
Voedingswaarden
Meer over de ingrediënten
Meer groenten en fruitOok lekker!
Meer recepten
Paksoipakketjes met couscous
300gr groenten p.p.

Oosterse sperziebonen met taugé
240gr groenten p.p.

Thaise witlofschotel
230gr groenten p.p.






