Hoofdgerecht
2 pers
Vegetarisch
Per Persoon
375 gram groenten
1. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking.
2. Was alle groenten en laat ze uitlekken.
3. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Snijd de geschilde winterwortel in plakjes en de sperziebonen in stukjes van circa 3 cm.
4. Breng in een pan ruim water aan de kook en kook hierin achtereenvolgens de bloemkool, wortel, sperziebonen en de gesneden (groene) kool circa 3 minuten.
5. Laat de groenten in een vergiet uitlekken.
6. Doe de taugé in een zeef en schenk er kokend water over.
7. Maak intussen pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
8. Bekleed een schaal met blaadjes sla. Leg de gekookte groenten en taugé hierop. Verdeel hier de in plakjes gesneden tomaat en ei over. Schenk de pindasaus erover. Bestrooi met stukjes kroepoek. Serveer de rijst er apart bij. Eet smakelijk!